آموزش درست کردن دسر رشارلوت انار به روش خانگی:

 


بیسکوئیت لیدی فینگر:به میزان لازم
آب انار :600 میلی لیتر
خامه :300 گرم
شکر :150 گرم
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
ژلاتین :5 قاشق چایخوری
مواد لازم برای بیسکوئیت لیدی فینگر
تخم مرغ :6 عدد
شکر :150 گرم
آرد :220 گرم
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
کرم تارتار :یک چهارم قاشق چایخوری
نمک :یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
پودر شکر :اندکی


طرز تهیه دسر شارلوت انار :


اول روش درست کردن بیستکوییت لیدی فینگر را آموزش میدهیم.

فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

شش  عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده های آن را جدا کرده و در ظرفی دیگر به همراه نصف شکر هم بزنید.

وانیل را افزوده و با هم زن برقی همه مواد را خوب هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید.

در مرحله بعد سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر بریزید و به همراه کرم تار تار هم بزنید ، نمک را افزوده و همه مواد را با هم زن برقی هم بزنید تا سفیده سفت شده و فرم بگیرد.

حالا شکر را آرام آرام افزوده و هم بزنید ، مخلوط زرده را به سفیده زده شده اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده آن را الک کنید و به مواد بالا اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

مواد بیسکوییت را داخل قیف ریخته و به قطر یک سانتی متر داخل سینی فر با فرم دلخواه بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

بیسکوییت ها را بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده و بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را روی آن بریزید .

 

روش تهیه ساده بیسکوئیت لیدی فینگر :


بعد از آماده شدن بیسکوییت های لیدی فینگر سراغ آماده کردن دسر می رویم.

ابتدا خامه را به تدریج به آب انار افزوده و هم بزنید تا یکدست شود ، مخلوط را داخل قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید.

حالا شکر ، وانیل و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.

زمانی که دانه های شکر و ژلاتین حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه جوشیدن به آن ندهید.

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مواد خنک بشود.

در این فاصله کف قالب مخصوص شارلوت و یا قالب دسر را با لایه ای از سلفون بپوشانید و بیستکوییت ها را کف قالب بچینید.

مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

یک شب به دسر اجازه دهید تا جا بیافتد و آماده شود ، دسر را در ظرف مورد نظر برگردانید و با دانه های انار تزیین کرده سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن علمی فکر برتر - دبیرستان شهدای فرهنگیان Ronald ادبیات فارسی متوسطه دوره اول (عارفی) شرکت ستاره عرش آریا دانلود فیلم و سریال MOJI MOTO دوربین های دیجیتال متا فیزیک آبی های باغیرت miraculous